MISTERE / KONSPIRACIONE

Ata po luanin futboll, por kur panë dicka që u shfaq pas tyre ata u tronditen (VIDEO)

Imazhe misterioze vijnë përmes YouTube, një video që po i tremb të gjithë.
Qindra pëdorues pyesin veten nëse ajo është një skenë e vërtetë apo një shaka e mirë-organizuar.

Incidenti ndodhi në një fushë të vogël futbolli, e cila ndodhet në lagjen Don Bosco III, në provincën Santiago del Estero të Argjentinës. Video tregon një grup fëmijësh duke luajtur, ndërsa nga larg, vjen një figurë e çuditshme.

Kur fëmijët e kuptojnë se janë në praninë e një kukudhi fillojnë të dëgjohen britma që i kanë shtangur të gjithë, siç shikohet dhe në video.

Videoja nuk arrin të tregojë fundin, pasi nga frika fëmijët kanë vrapuar.

Sipas fqinjëve të atij vendi, nënat e fëmijëve të vegjël që shihen në video thonë se ata “janë të frikësuar dhe nuk dalin jashtë” si pasojë e këtij “fenomeni paranormal”.

Është një version që thotë se njerëzit të cilët e kanë regjistruar videon kanë kapur një kukudh të supozuar, por kjo nuk është konfirmuar dhe ka referenca të mëtejshme në lidhje me rezultatin e skenës.

.

14,973 Comments

Click here to post a comment