OPINIONE

OPINIONE

Pushteti në duart e gruas

Shkruan: Silvi Bakiri Pushteti është një instrument tejet delikat dhe gjithashtu impaktues për t’ia besuar kujtdo apo për t’u krijuar nga kushdo… Për këtë...