FUN

E pabesueshme, hapë bunarin pa ndihmën e teknologjisë

Kjo vide dëshmon se kur një njeri është punëtor, ai mund të krijojë gjithçka.

Videoja e publikuar në Facebook, tregon se si një njeri krijoi një bunar duke përdorur vetëm duart e tij dhe disa vegla shumë të thjeshta të cilat gjithashtu i krijoi vetë.

Ai arrin që të krijojë edhe një sistem të pabesueshëm të nxjerrjes së ujit nga bunari, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni:

.