LAJME

Fluks i madh i kosovarëve në drejtim të bregdetit shqiptar

Sikurse çdo ditë të verës, edhe sot nuk po mungojnë kolonat dhe pritjet e gjata nëpër kufij.

Indeksonline raporton për radhë të gjatë të veturave në kufirin mes dy shteteve shqiptare, Kosovë-Shqipëri. Siç shihet edhe në foto, shumë nga veturat janë me targa të huaja.

Disa nga ta janë nisur për pushime në bregdetin shqiptar, derisa ka edhe nga ata që kthehen në vendet ku jetojnë përmes Shqipërisë.

Kujtojmë, se gjatë ditëve të verës pritjet nëpër kufij janë të gjata. Ka raste kur qytetarët detyrohen të presin në pika kufitare deri në 10 apo më shumë orë.

.