FUN

Fytyra e njeriut shfaqet në valët e mëdha të detit

Një fotograf kapi momentin kur një valë e madhe duket të tregojë një fytyrë njerëzore.

Trevod Pottelberg, 41 vjeç, nga Kanadaja ishte në Long Point, Ontario, në nëntor të vitit 2017, kur kapi foton që valët e detit duket se po tregojnë fytyrën e kapitenit të humbur, transmeotn lajmi.net.

Ai tha: “Gjatë muajve të mëvonshëm të vjeshtës, përkatësisht tetorit, nëntorit dhe dhjetorit, erërat fillojnë të intensifikohen kur modelet e ajrit fillojnë të zhvendosen. Rezultati i kësaj përplasjeje të ajrit të ngrohtë dhe të ftohtë krijon erë të forta të forcës që nxisin valët masive brenda.

“Çdo vjeshtë, unë shpesh e bëj me makinë 45-minutësh poshtë në liqen, në ditët ku erërat parashikohen të jenë mjaft intensive. /Lajmi.net/

.