LAJME

Këto analiza hedhin dyshime për sigurinë e ujit në Kosovë! (FOTO)

Para disa dite, qytetarët e Kosovës ishin alarmuar nga një shkrim i mediave italiane, ku një mjek i KFOR’it, kishte thënë se uji në Kosovë është kancerogjen.

Pas kësaj reaguan pronarë të kompanive të ndryshme duke sqaruar se prodhimet e tyre janë të certifikuara me ISO standarde dhe kryejnë kontrolle të rregullta vendore dhe ndërkombëtare.

Po ashtu edhe Instituti komëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, siguroi qytetarët se ujë në Kosovë është i sigurt.

Por një qytetarë ka publikuar disa fotografi nga analizat e ujit të disa kompanive, e ku vërehen pamje shqetësuese, transmeton Gazeta Intro.

Sipas këtyre analziave pothuajse asnjë nga kompanitë që shesin ujin në Kosovë nuk është i sigurt dhe nuk plotëson stadardet./Gazeta Intro

Për më shumë flasin pamjet:

 

.

323 Comments

Click here to post a comment