FUN

Luajnë “MENDSH” gratë në Lezhë. Marrin peshqira me figura të…

Që kjo perla që do të shihni më poshtë të vinte nga ndonjë plazh i “Folies” apo i Dhërmiut në jug deri diku do ta pranonim dhe nuk do habiteshim shumq, pasi sigurisht do ishte ndonjë grup të rinsh që e kanë marrë me një qëllim.

Por që të vinte nga Tale e Shkodrës, këtë nuk na e priste mendja. Aq më tëpër që qendron mbi kokën e dy grave në moshë.

Jo se ka ndonjë gjë të keqe, por ndoshta, vetëm ndoshta përmbajtja nuk është aq e përshtatshme për një plazh familajr.

E megjithatë, ato e dinë vetë. Shpresojmë vetëm që, të jenë koshiente e ta kenë parë…/AlpeNews

.