SPORT

Mahnitëse: Kjo është pamja e re e stadiumit të Prishtinës (FOTO)

Janë publikuar disa foto mjaft interesante të stadiumit të Prishtinës. Në pamje të parë shihet se gjithçka po shkon në dyzenë dhe stadiumi mund të jetë i gatshëm në njërën nga javët e ardhshme, por pa u përcaktuar data.

Ibër Alaj, drejtor i Departamentit të Sportit të Kosovës, ka publikuar disa foto. “Progres i punimeve sipas kategorisë së katër te UEFA-së në Stadiumin e Prishtinës, ku ka filluar mikstura e mbjelljes se barit natyral me sistem te ujitjes dhe shtresat e epoksit. Në pjesën VIP Te tribunës perëndimore!”, shkruan Alaj.

.

175 Comments

Click here to post a comment