SHOWBIZ

Motrat surprizojnë vëllain e vetëm që kanë, i sjellin në dasmë Shyhrete Behlulin dhe Gold Ag

Në sezonën e dasmave në Kosovë, ka pasur mjaft befasi të ndryshme dhe që kanë ndezur mjaft atmosferat familjare.

Një nga befasitë më të mëdha që ka mahnitur opinionin kosovar, ë shtë edhe supriza e disa mostrave nga Kosova, pë r vë llaun e tyre. Ato në ahengun familjar i kanë sjellë vëllaut të tyre dy këngëtarët e preferuar të muzikës popullore Shyhrete Behluli dhe Gold Ag.

Të dy artistët me këtë rast kanë kënduar këngën e tyre të famshme Vella e Motër dhe kanë ndezur shumë atmosferë në këtë aheng, e sidomos vëllaut të cilit iu bë supriza, e që përfundoi duke qarë.

Pamje nga ky moment mund të shihni në video:

.