FUN

Njeriu më i fortë në Kosovë lajmërohet prej Parisit, ja çka thotë

Njeriu më i fortë në Kosovës, Bujar Muli, nuk e harron dot periudhën e errët të viteve të 90-ta kur populli shqiptar përjetoi gjërat më të këqija nga milicia dhe paramilitarët serb.

Njeriu më i fortë në Kosovë që njihet me atraksionet e tija, pra me dy duart e tija e ndalë veturën apo ngritë me shpinë traktorin, ka një mesazh për Beogradin, pra për ata që e kanë shpirtin me krime. “T’ fala Parisit, plumba Beogradit, jem ushtarët e Adem Jasharit”, shkruan Muli.

.

313 Comments

Click here to post a comment