FUN

Prapaskenat e serialit “Çka ka shpija”, këto janë të rejat

Në mesin e serialeve më të shikuara vendore është edhe seriali “Çka ka shpija”.

Ky serial tashmë ka fituar zemrat e publikut, të cilët pëlqejnë rolet që aktorët luajnë.

Ekipi i emisionit “Mirage” ishte i pranishëm gjatë xhirimeve të njërës nga episodat e këtij seriali, i cili ka filluar sezonën e re të xhirimeve.

Aktorët Naser Rafuna dhe Ilir Prapashtica kanë treguar për kamerën e “Mirage” gjithçka që sjell ky serial në sezonën e re, çka do të ndodhë me protagonistët, a do të ketë aktorë të rinj, e shumë të tjera.

Ndiqeni videon e mëposhtme dhe mësoni se cilat janë të rejat që sjell “Çka ka shpija” në këtë sezonë. /Lajmi.net/

.

269 Comments

Click here to post a comment