FUN

Qesharake, dëgjojeni çfarë thotë ky qytetar për gruan

Në storjen “Dy fjalë t’mira” të programit të mëngjesit në T7, një qytetar pati disa fjalë të mira për gruan.

Videoja e publikuar në faqen e T7 në Facebook, shfaq një qytetar i cili ka disa fjalë të mira për gruan.

Ajo çfarë thotë ai dhe mënyra se si e thotë, është shumë interesante. Dëgjojeni se çfarë thotë ai për gruan:

.