SHOWBIZ

Rrëfimi unik i Llukmanit të “O sa mirë“(VIDEO)

Aktori Ernest Zymberi, i cili për publikun u bë edhe më i dashur me rolin e tij të preshevarit Llukman Avdiu, ne seriaolin “O sa mirë”, këtë javë në emisionin E’ Zone ka rrëfyer të pa thënat e jetës dhe profesionit të tij.

A i pëlqen më shumë teatri a seriali? Çka e karakterizon rolin e tij? Cilat janë paraskenat e serialit “O sa mirë”? Cilat janë planet e tij, dhe shumë më shume, kuptojini në linkun më poshtë.

.

472 Comments

Click here to post a comment