MISTERE / KONSPIRACIONE

Vetëm një në 20 njerëz mund ta vërejnë beben në këtë fotografi

Interneti është një burim i madh për mashtrimet e trurit, duke përfshirë iluzionet optike.

Kjo fotografi e fundit ka lundruar online për disa kohë. Shikoni fotografinë më poshtë dhe tregoni, a mund ta dalloni fëmijën e fshehur?

Në foto, ju do të shihni një çift duke vështruar në një liqen të qetë. Duket si një vend i vetmuar, por ata nuk janë vetëm.
Nëse ende nuk e keni vërejtur beben, ne kemi përgatitur një fotografi ku kemi theksuar me vija të kuqe formën e bebes, e marrur nga pema që gjendet në fotografi.

.

322 Comments

Click here to post a comment