LAJME

Villa e politikanit kosovar që ngjanë me “Shtëpinë e Bardhë” (Foto)

Një nga njerëzit më të pasur në Kosovë, deri tani ka mbajtur postin e zëvendëskryeministrit.

Ai konsiderohet si një nga personat më të pasur në Kosovë, fjala është për biznismenin nga Peja, Ramiz Kelmendin.

Në deklarimin e pasurisë, politikani i cili është bërë pjesë e LDK’së, shihet se ka një “mal” me pasuri.

Por një nga pasuritë e tij është edhe villa e cila ngjanë me “Shtëpinë e Bardhë” në SHBA, shkruan Magazina.al

Kur Kelmendi ishte pyetur se sa i ka kushtuar ndërtimi i kësaj ville, ai ishte përgjigjur “Kur të është për mua, nuk e kqyri sa më kushton”

Përveç Villës, Kelmendi posedon edhe biznese, ndërtesa dhe vetura luksoze.

.

251 Comments

Click here to post a comment